15 August 2011

Olive Tapenade

I read


How often should you apply sunscreen? If the instructions say "reapply often," does that mean twice an hour or twice a day? It depends on the type of sunscreen, how sensitive your skin is, and what activities you'll be doing. You should reapply sunscreen at least every two hours, or every hour if you're sweating a lot.


... therefore, I think!

Now that summer is almost over, the sun is not as strong but one shall not forget to spread some sunscreen on when doing some outdoors activities.

Talking about spread ... I've done this tapenade that is quite good.
Quick, easy, tasty.
Nice appetizer.

Pairing Wine: Napa Cabernet


Olive tapenade

Prep: 10 minutes Cooking time: 0

Ingredients
  • 375 ml of pimento-stuffed green olives, chopped
  • 3-4 cloves garlic, crushed
  • 60 ml olive oil
  • Tabasco
  • 6 sun dried red tomatoes,
  • Salt and pepper

Preparation
Put all the ingredients  in a food processor or blender until fairly smooth consistency (like "caviar") or according to taste. The mixture should be spread easily. If necessary, adjust the quantity of oil.

Refrigerate until ready to serve


Source: Ma Cabeza 

3 commentaires:

Anonymous said...

Allo la belle, tu pars en vacances quand? Maintenant? N'oublies pas la lotion solaire et bon voyage ;-)
JJP

Berthoise said...

J'utilise la meilleure protection possible, je m'expose peu. Au naturel, je suis plutôt blanche et le soleil me pique très vite.
Bonne vacances.

SylvieinMontreal said...

Je ne peux pas croire qu'on est à la mi-août et que l'été soit encore là! Il fait si beau et chaud! les nuits sont maintenant fraîches alors on dort super bien en plus !

Je ne m'expose plus directement au soleil (comme avant) ...
1- je fais des allergies au soleil
2- je "rouille" ... des tâches de brunissement de p'tite vieille !

Post a Comment