12 March 2010

De l'au-delà

Je lis

France Dimanche
Claude François -
Il nous parle de l'au-delà!
Julien Mielcarek, 5 mars 2010


... donc je pense!

J'ai décidé de mettre la Une du journal en photo car je crainds que personne ne m'aurait crue! C'est trop surréaliste!

Mais on ne sait plus jusqu'où les médium sont prêts à aller pour vendre des magazines! Hé oui, l'entrevue avec Claude François, mort il y a près de 32 ans, a été faite par un médium (par un journal mais un "vrai" médium ... i.e. une personne qui entre en contact avec une dimension spirituelle).
L'entrevue s'est très bien déroulée et CloClo nous informe qu'il se prote bien, s'amuse avec ses potes et fait des galas de système en système, de dimension en dimension.

Je n'en reviens toujours pas, mais fianlement je ne sais plus si je suis tout à fait étonnée.

Recette on cuit plus à high que médium ...


Grilled London Broil with a Sesame-Soy-Brown Sugar Marinade

Ingrédients:
One 4 pounds London Broil
1-3/4 cups vegetable oil
1 cup soy sauce
1 cup Worcestershire sauce
1 cup brown sugar
1/2 cup sesame seeds
1-1/2 teaspoons ground ginger
1 teaspoon garlic powder
1/2 teaspoon dry mustard

Préparation:Whisk together oil, Worcestershire, soy sauce, brown sugar, sesame seeds, ginger, garlic powder and dry mustard. Pour over London Broil in a 9 x 13 pan and marinate for least 24 hours and up to 48 hours. If marinade does not completely cover the meat, turn the meat several times during the marinade period.

Bring the meat to room temperature before grilling otherwise you will have to cook it too long and the meat will be tough.

Let the meat cook for 15 minutes on one side, 10 minutes on the other. If you are not sure use a meat thermometer and cook until medium. It will continue to cook after you remove it from the grill so don't leave it on too long.

While the meat is resting, place a few pats of butter on top. They will melt and give the meat a richer flavor. Slice the meat as thinly as you can against the grain.

If you totally screw up and cook the meat too long and it's tough, melt some butter and hit it with a bit of soy sauce and drizzle it over the meat, no one will ever know.

Source: http://noblepig.com/2009/07/04/because-you-asked-for-it.aspx

1 commentaires:

triskkele said...

Ha... le 1er avril est en avance cette année, comme le printemps et le changement à l'heure avancée...

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